Daca doriti un spectacol cu ursitoare la botez cu o interpretare desavarsita, pregatit in cele mai mici detalii, avand la baza o coregrafie originala si o interpretare de exceptie care sa impresioneze si pe cei mai rafinati invitati si sa aduca lacrimi in ochi si emotie in sufletele familiei copilului botezat, Ursitoare Din Poveste Prahova sunt cele mai potrivite si va oferă: 

*SHOW LIVE, SPECTACOL UNIC, SCENETA LIVE PERSONALIZATA CU NUMELE COPILULUI IN VERSURI DE 25-30 MINUTE INTERPRETATA PE FUNDALUL SONOR MAGIC ADUS DE CATRE NOI, ROCHII SUPERBE DE COLECTIE, TEXT PERSONALIZAT, ZODIAC, TALISMAN PENTRU COPIL !!!

Pachete:
-3 URSITOARE - INTELEPCIUNEA, NOROCUL si IUBIREA - 250 RON !

-4 URSITOARE PACHET STANDARD - INTELEPCIUNEA, NOROCUL si IUBIREA + URSITOAREA REA CU ROL COMIC! Ursitoarea cea Rea urseste unul din invitati, si nu se adreseaza deloc bebelusului.Texte personalizate cu numele bebelsului,numele mamei, tatălui, al bunicilor si al nasilor + cadou bebelus! 300 RON

-PACHET LUX :3 URSITOARE BUNE, 1 URSITOAREA REA CU ROL COMIC, Ursitoarea cea Rea urseste unul din invitati, si nu se adreseaza deloc bebelusului, 1 INGERAS : text personalizat, zodiac, cadou pentru Bebeluș , atmosfera de poveste-400RON !

URSITOARELE pot fi invitate si la NUNTA pentru a le fi alaturi celor doi miri pe noul drum impreuna si pentru a intari si mai mult soarta pe care, desigur, tot ele le-au menit-o, atunci cand cei doi erau niste copii... Acum ca destinul s-a implinit si cei doi sunt impreuna asa cum le-a fost scris in stele, zanele vin sa aduca noi daruri pentru ca viata mirilor sa fie incununata de iubire, speranta, incredere, noroc si bogatie.

Zanele ursitoare creaza un cadru special, unic, in care cuplului i se urseste viata frumoasa si plina de dragoste!

*URSITOARE NUNTA- INTELEPCIUNEA, NOROCUL si DRAGOSTEA-350 lei 

Suna acum ursitoarele la numerele de telefon: 0766399252, 0729925659, 0763082674 sau 0736489892 pentru a face o rezervare pentru petrecerea de botez sau nunta!
,, Suntem trei zane ursitoare simbolizand Dragostea, Norocul si Intelepciunea iti vom transforma botezul tau intr-un moment inedit, magic si emotionant.Pentru ca la o petrecere reusita nu lipseste comicul, Ursitoarea cea Rea urseste unul din invitati, si nu se adreseaza deloc bebelusului.
Spectacolul este "Live", personalizat cu numele copilului".
Un spectacol deosebit cu o linie audio si versuri absolut fermecatoare ce vor uimi , bucura si incanta invitatii.
Frumoasele Zane Ursitoare au conceput un text personalizat, in versuri, potrivit fiecarui bebelus, versurile au fost alese cu grija pentru a multumi si cea mai pretentioasa audienta. Zanele vin la nasterea
bebelusului, la petrecerea de botez, la petrecerea de taiere de mot sau cea de turta .
La botez, ursitoarele vor sorti cele mai alese virtuti, vor darui invitatilor antrenul si buna dispozitie, iar parintii nu vor uita niciodata acest botez de pomina cu ursitoare.
Suna acum ursitoarele la numerele de telefon: 0766399252, 0729925659, 0763082674 sau 0736489892 pentru a face o rezervare pentru petrecerea de botez.